Trots op deze multidisciplinaire samenwerking!Revalidatie ex-corona patiënten

Wij bundelen samen met @ergotherapietenboom en Lieke van Soest onze krachten voor passende zorg voor deze patiënten groep.

De impact van corona is bij een grote groep patienten zo groot dat het dagelijks functioneren enorm beperkt wordt. Dan hebben we het niet alleen over de patienten die als gevolg van corona zijn opgenomen in het ziekenhuis. Maar juist ook over de groep wiens klachten milder waren en waarbij opname uitbleef. Ook zij kampen met klachten na corona. Van fysieke klachten als vermoeidheid en ademhalingsproblemen, gewrichtspijn en verminderde spierkracht tot meer mentale klachten als verminderde concentratie, geheugenproblemen en angst.

De ervaring leert dat veel mensen zonder hulp niet goed weten waar te beginnen, of te snel willen opbouwen met vaak terugval als gevolg. Via onze individuele multidisciplinaire herstelzorg ontstaat er een gezamenlijk behandelplan, is er regelmatig contact met de verschillende behandelaars, en zijn de ex-patienten weer sneller op de been.

Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op 0315-242482 / info@fysiovars.nl

#fysiotherapie #manueletherapie #varsseveld #oudeijsselstreek #aalten #dinxperlo #revalidatie #covid19 #covidherstelzorg #coronarevalidatie #oefenen #samensterk
See MoreSee Less

Fijne paasdagen! 🐣🐰🐥 See MoreSee Less