Johan Man, 54 jaar

Bedankt voor alle hulp Lieke!

Frans Man, 61 jaar
Ik had nooit verwacht dat ik zo snel mijn conditie en gewicht kon verbeteren, ontzettend bedankt hiervoor. Ik werd ook erg vriendelijk behandeld en ik kan het iedereen aanraden.
Jolanda Vrouw, 58 jaar
Eind februari ligt nog steeds het visitekaartje van diëtist Lieke van Soest, op ons bureau. En toen trok ik eindelijk de stoute schoenen aan en schreef haar een e-mail met de noodkreet,om mij te helpen om nu definitief iets aan mijn overgewicht te doen.

Zelf is het mij al wel eerder gelukt om meer dan 20 kilo af te vallen. Maar na een tijdje val je weer terug in het verkeerde eetpatroon en heb je er in de kortste keren al die kilo´s weer bij.

Nu is het begin november, en ik ben inmiddels bijna 16.5 kilo afgevallen, onder begeleiding van Lieke. Gewoon door terug naar de basis en no nonsens. Ik ben zo blij dat ik eindelijk heb gekozen om af te vallen onder begeleiding van een goede diëtist.

Ik wil nog graag wat kilo´s kwijt, dus blijf ik voorlopig nog gewoon lekker naar Lieke gaan. En ook als ik mijn doel heb bereikt, blijf ik haar bezoeken omdat ik weet dat ik samen met haar, niet meer terug val in het verkeerde eetpatroon.

Lieke dank je wel voor je hulp!!

Rolf Man, 68 jaar

“Hoe denk je over wat afvallen m.b.v. een diëtist”, was de aarzelende maar wel serieuze vraag van de arts toen bleek dat de bloeddruk, nog binnen de perken, maar toch weer wat hoger was. Ik mankeerde eigenlijk niets maar was toch wel redelijk “stevig” met meer dan 100 kg en had een matige conditie. Er bleek echt wel een verband tussen gewicht en bloeddruk.

O.K. , Lieke gebeld voor een afspraak en in ons eerste gesprek verzocht om een kansrijk plan op te stellen voor deze toch wel bourgondische genieter van 68 jaar, die nog redelijk actief is.

De aanpassingen mbt eet- en drinkgewoonten ( vooral anders; niet echt veel minder) en ook betere keuzes in tussendoor- en avondhapjes, zijn voor mij echter goed te doen en voorlopig zijn er in ruim een half jaar toch 18 kilo verdwenen. De bloeddruk is weer op een redelijk niveau en de conditie is sterk verbeterd. De periodieke gesprekjes/vragen helpen zeker om door te zetten en soms eens wat te variëren of aan te passen.

Het eten smaakt prima, een wijntje zeker ook en ik probeer nog even door te zetten tot er ca 20 kg af is en dan kijken of ik het voedingspatroon (en dus bloeddruk , gewicht en conditie !) op dit niveau kan houden. Ik heb er toch wel redelijk vertrouwen in.

Jean Paul Man, 46 jaar

Lieke is niet van ’t “water en brood” diëten! Zij laat je gewoon bewust worden wat de beste manier is om aan je benodigde voedingsstoffen te komen.

Willy Vrouw, 72 jaar

Bedankt Lieke. Heb weer zin in het leven gekregen. Ben dank zij Lieke 26 kilo afgevallen. Ik wou opgeven omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ben toch door gegaan.

Shanty Vrouw, 27 jaar

Lieke is een hele aardige en kundige diëtiste! Zoekt alles voor je uit tot op de bodem! Je voelt je echt serieus genomen met wat je ook hebt of als het even niet lukt!

Theo & Sylvia Man en Vrouw, 69 en 57 jaar

Door mijn diabetes kwam ik bij diëtiste Lieke van Soest waarna ik een paar kilo afviel. Een poosje later ging mijn man Theo mee.  Hij viel 8 kilo af en stond daarna stil. Doordat Lieke samenwerkt met Ton Seegers van mijn bewegingscentrum kwamen we daar terecht. Van: met wat tegenzin, naar: toch wel een fijn gevoel na zo’n uurtje sporten, naar: yes we mogen weer. Ton werkt met kleine groepjes waardoor je veel aandacht en feedback krijgt (hij mag af en toe iets strenger zijn) en als hij er zelf niet uitkomt vraagt hij er een fysiotherapeut bij.Dit was bij Theo ook zo en daardoor kun je weer verder kijken naar wat wel en hoe mogelijk is Verder kun je bij mijn bewegingscentrum terecht voor diabetesloopgroepen, cognitieve fitness, zwangerschapsgym, bewegen voor ouderen enz. Lieke heeft ons voorgesteld om een koolhydraatbeperkt dieet te volgen onder haar begeleiding en in combinatie met het sporten is Theo nu na zo’n 9 weken nog eens 10 kilo kwijt en ik 8 kilo Het was in het begin wel even puzzelen met het eten, maar met de richtlijnen ( een klein boekwerk) van Lieke gaat het ons nu goed af. Door de samenwerkingvan Ton en Lieke is ons dit gelukt en daar zijn we ze zeer dankbaar voor en nu op naar de volgende kilo’s.

Michel Man, 40 jaar

Ik ben echt tevreden normaal als ik aan een diëtiste denk denk ik aan niks lekkers meer eten. Dit is echt niet het geval samen bekijk je welke mogelijkheden het beste bij jou passen . Ik begon in December 2016 met een gewicht van 124,6 kg we zitten nu op 16 Augustus 2017 en ik ben 23,6 kilo afgevallen en dat terwijl ik een zittend beroep heb en pas sinds twee maanden sport heerlijk.

Gerard Man, 54 jaar

Lieke van soest diëtist, voedingsdeskundige met fijne vorm van passie voor haar vak. Ze helpt je met een meer tussen de regels gebrachten “waarom vraag stelling” “heb je nog andere hulp nodig, we hebben hier korte lijnen in huis”, zo wordt het een stuk makkelijker om uit te vinden wat is goed voor mij, past bij mij, om het doel te bereiken. Niet de standaard “hier heb je een lijst ik zie je wel terug” Niet makkelijk, wel veel beter, een goed gevoel, en het eindelijk bereiken van mijn doelen, maken voor ons het eigen risico meer als goed.

Jeroen Man, 30 jaar

Super goed advies. Lieke heeft kennis van zaken.

Sharon Vrouw, 30 jaar

Via de huisarts ben ik doorverwezen naar diëtiste vanwege m’n spastische darm. Zo kwam ik bij Lieke terecht. De adviezen die ik op de eerste afspraak kreeg hadden meteen een heel positief effect op mij. Na ongeveer 4 afspraken was ik van m’n klachten af, waar ik ongeveer 20 jaar mee liep. Ik ben heel dankbaar voor de warme hulp die ik heb ontvangen.